maanantai 8. lokakuuta 2018

Alkuvuoden pentueesta tulikin loppuvuoden pentue

Suunnitelmat eivät aina etene toivotulla tavalla, mutta vihdoin seuraava pentue on saatu alulle!

Naava eli Tervaskipinän Uppura on astutettu syyskuun alussa Röllillä eli Haltiametsän Vuorenpeikolla. Naava kävi viime viikolla ultrassa ja muutama pieni pennunalku siellä näkyi. Kovin suurta pentuetta ei luultavasti kuitenkaan ole tulossa. Pentujen odotan syntyvän marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Röllin vieraillessa meillä, ihastuin siihen valtavasti. Todella sympaattinen ja miellyttävä herrasmies. Röllillä on omat sivut täällä.

Molemmat vanhemmat on kuvattu lonkkien, kyynärten ja selän osalta varsin hyvin tuloksin. Molempien silmät on peilattu eikä niistä ole löytynyt huomautettavaa. Sekä Naava että Rölli on elänyt elämänsä täysin terveenä omien ihmistensä rakkaina perheenjäseninä.

Pennuista odotan reippaita, tasapainoisia ja toimeliaita lapinporokoiranalkuja. Ne saavat syntyä ja kasvaa kotonamme Lohjalla. Pyrin sosiaalistamaan pennut mahdollisimman moniin uusiin asioihin. Pennut luovutetaan useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuina. Toivon jokaiselle löytyvän oman rakastavan ja aktiivisen kodin.

Jos kiinnostuit tästä yhdistelmästä, olethan yhteydessä katja.e.virtanen@gmail.com tai 0407763929 (jos en vastaa, lähetäthän viestin, niin osaan soittaa takaisin). Kerron mielelläni yhdistelmästä lisää.

Yhdistelmä koiranetissä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti