tiistai 12. elokuuta 2014

Näytteluhumua veteraanin voimin

"Kai sä nyt olet ilmoittanut sun koirat näyttelyyn, kun saat sen tehdä ilmaseksi?!"
"Ai saan vai? Aika iso näyttely, en mä sinne halua mennä... Pitäisi toisella alkaa juoksukin ja astuttaa se ja ja ja... Ei mua huvita, on kesä ja kuuma ja sitä sun tätä. Onks pakko? No, ehkä mä sit ilmotan ne, ehkä sinne on ihan kiva mennä..."

Kiitos vaan eräälle asiakkaalle, joka patisti meidät osallistumaan Maailman Voittajaan viime viikonloppuna! Koirista vain Kuksa osallistui, koska Ruska kerittiin astuttaa ennen näyttelyä.

Ja ihan hauskaahan siellä loppujen lopuksi oli! Nähtiin vanhoja tuttuja ja saatiin vähän uusiakin tuttavuuksia. Tulevien pentujen isoäiditkin tapasivat :) Eikä Kuksa niin huonoa arvosteluakaan saanut, veteraanit tuomaroi Jukka Kuusisto: VET-ERI VEK4 "Reipas veteraani, hyvä pää ja ilme, vahva selkä. Riittävästi kulmautuneet raajat. Hyvässä turkissa."
Kuva: Tiia Silfverberg


Onpahan taas näyttelyt hetkeksi näytelty meidän osalta. Viikon päästä suunnataan auton nokka kohti lappia ja Paistuntureiden erämaata sekä Kevon luonnonpuistoa. Ajatus ensin oli jättää tällä kertaa molemmat koirat kotiin siskoni hoitoon, mutta asiaa tarkemmin harkinneena, en vaan voi lähteä lappiin ilman lapinporokoiraa <3 Kuksa saa siis lähteä vaellukselle, mutta Ruska, jolla toivottavasti on pieniä pupsinalkuja mahassa, saa jäädä kotiin. Huomasin myös, että Kuksa on päässyt hiukan tanakkaan kuntoon (ollaan varmaan vietetty aikaa liikaa marjastamassa...), mutta eiköhän ne ylimääräiset kilot karise pienellä vaelluksella...

2 kommenttia: